fbpx

Privaatsuspoliitika

Gateway Management OÜ hindab ja peab oluliseks kasutajate privaatsust. See privaatsuspoliitika kirjeldab, kuidas me kogume, kasutame, avalikustame ja kaitseme veebisaidi külastajate ja kasutajate isikuandmeid. Meie veebisaidi kasutamisega nõustute selles privaatsuspoliitikas kirjeldatud tavadele.

Meie teenuseid kasutades usaldate meile oma isikuandmed. Suhtume andmete privaatsusesse tõsiselt. Me töötleme isikuandmeid vastavuses EU Isikuandmete kaitse üldmäärusega (GDPR, EU 2016/679) ja Eesti Vabariigi seadustega.

Kogutud teave
Võime koguda erinevat tüüpi isikuandmeid, nagu teie nimi, kontaktandmed, demograafilised andmed ja muu vabatahtlikult meile antud teave. Samuti võime automaatselt koguda mitteisiklikke andmeid, sealhulgas seadme, IP-aadressi, brauseri tüübi ja sirvimiseelistuste kohta.

Kuidas me teavet kasutame
Kogutud teavet kasutame teenuste pakkumiseks ja täiustamiseks, teie kogemuse isikupärastamiseks ja teiega suhtlemiseks. See võib hõlmata päringutele vastamist, teadete saatmist, trendide analüüsimist, uurimistöö tegemist ja asjakohase sisu ning soovituste pakkumist.

Teabe avalikustamine
Võime jagada teie isikuandmeid usaldusväärsete kolmandate osapooltega, sealhulgas teenusepakkujate, äripartnerite ja sidusettevõtetega, kuid ainult ulatuses, mis on vajalik selles privaatsuspoliitikas kirjeldatud eesmärkide täitmiseks. Me ei müü, rendi ega anna teie isikuandmeid turunduseesmärkidel kolmandatele osapooltele.

Andmete turvalisus
Oleme rakendanud sobivad tehnilised ja organisatsioonilised meetmed teie isikuandmete kaitsmiseks volitamata juurdepääsu, väärkasutuse, muutmise või hävitamise eest. Siiski tuleb märkida, et ükski interneti kaudu toimuv edastus- või hoiustamismeetod ei ole täiesti turvaline ja me ei saa garanteerida teie andmete absoluutset turvalisust.

Kolmandate osapoolte lingid
Meie veebisaidil võib olla linke kolmandate osapoolte veebisaitidele või teenustele, mida me ei opereeri ega kontrolli. Me ei vastuta nende kolmandate osapoolte platvormide privaatsustavade, sisu või poliitikate eest. Soovitame enne isikuandmete jagamist tutvuda nende privaatsuspoliitikatega.

Lastega seotud privaatsus
Meie teenused ei ole suunatud alla 18-aastastele isikutele. Me ei kogu teadlikult alaealiste isikuandmeid. Kui olete lapsevanem või hooldaja ja usute, et teie laps on meile ilma teie nõusolekuta isikuandmeid edastanud, võtke meiega ühendust ja me astume samme selliste andmete meie süsteemidest eemaldamiseks.

Muudatused privaatsuspoliitikas
Jätame endale õiguse seda privaatsuspoliitikat aeg-ajalt uuendada või muuta. Mis tahes muudatused jõustuvad kohe pärast uuendatud versiooni postitamist meie veebisaidile. Julgustame teid aeg-ajalt seda privaatsuspoliitikat üle vaatama, et olla kursis muudatustega.