fbpx

Tagasiside koolitustel osalenutelt

Meie koolitustel on tänaseks osalenud üle 1000 inimese. Siin on välja toodud valitud tagasiside nende poolt, kes on meiega oma tagasisidet jaganud.

Lektor, kes teeb rätsepalahendusega koolituse. Fookus on kliendi vajadustel. Lektor on laia silmaringiga, hoomab protsesse, et pakkuda sobiv tehisintellektil põhinev lahendus. Suhtlus koolituse ettevalmistamisel, läbiviimisel ja täiendava info saatmisel oli meeldiv, abivalmis, sihikindel. Asjalik nõuanne on tagatud!

Kristi G.

Kliimaministeerium

Koolituse osas on meil vaid positiivsed sõnad. Osalejate tagasiside oli igati hea ja paljud leidsid endale siit väärtuse, kuidas seda tööriista oma töös edaspidi kasutada. Koolitaja oli väga valmis küsimustele vastama ja tegi seda põhjalikult!

Marju K.

ERGO Kindlustus

Koolitus pakkus huvitavat ja olulist teavet, mis on tähtis praeguses akadeemilises kontekstis, ning andis võimaluse seda tööriista katsetada oma töö kontekstis. Soovitan seda koolitust neile, kes tahavad mõista, kuidas need tööriistad õpetamist ja õppimist mõjutavad.

Ian K.

Tallinna Euroopa Kool

Tegutsedes ise digitaliseerimise ja innovatsiooni valdkonnas oli antud koolitus väga hea sissejuhatus AI maailma.

Kristjani lai silmaring, ärilised ja praktilised näited andsid lisandväärtust kogu koolitusele veel juurde.  OIXIO Digital tänab!

Taavi S.

OIXIO Digital

Meile väga meeldis. Kasutasime seda juba täna muusika koosolekul info otsimiseks. Aga muidugi ei saa mainimata jätta, et tegelikkuses me ei kujuta ette, mis ja millal toimuma hakkab, kui tehisintellekt areneb ja hakkab võtma inimestest võimust.

Helina L.

Arte Gümnaasium

No ma arvan, et vist ei jäänud saladuseks tänase koolituse põhjal, et see teema mulle eriti huvitav ja südamelähedane on! Mulle VÄGA meeldis. Tunnen selle koolivaheaja koolituste kohta kuidagi eriti tugevalt seda, et nii huvitavad ja vajalikud teemad, et ma nagu kohe TAHAN tulla nendele koolitustele.
Tänane väga meeldis. Arvan, et õppida oli kõigil: nii neil, kes polnud kunagi varem veel AI-ga kokku puutunud, kui ka neil, kelle “parimatele sõpradele silmad ette teeb” 🙂 Igatahes aitäh!

Marju P.

Arte Gümnaasium

Koolitus oli väga huvitav ja kasulik. Kuigi olin juba seda keskkonda kasutanud, sain juurde palju teadmisi. Koolitus pani tõsiselt mõtlema, mil moel tehisintellekti võimalikult huvitaval ja harival moel õppetöös kasutada. Eks see AI on meil haridusmaastikul veel suhteliselt uus nähtus ja ilmselge, et võtab aega, et sellega harjuda ja just õpetada ennast ja õpilast tehisaju õppeprotsessis õigesti kasutama.
Mulle meeldis eelkõige praktiline osa ja näidisülesanded, mis laiendasid teadmisi, millises formaadis ja kui lai on ikkagi ampluaa, mida tehisintellekt on võimeline katma.

Inga K.

Arte Gümnaasium

Mõtted peale koolitust: täitsa põnev ja kindlasti hakkan kasutama.

Alje T.

Arte Gümnaasium

Koolitusel oli meeldiv osaleda, ka sellelt sai konkreetset ja õpetaja töös kasutatavat infot/oskust.

Anniki P.

Arte Gümnaasium

Mulle ChatGPT koolitus meeldis. Koolitaja oli väga teadlik, tema esinemine oli tempokas ja infot edastas põnevalt. Kuigi teadsin juba ka eelnevalt (enamus) seda infot, mis eile Chat GPT kohta räägiti, oli ikkagi huvitav ja sain ka uusi teadmisi. Praktilised ülesanded andsid kohe võimaluse ise katsetada. Kindlasti vajalik ja informatiivne koolitus õpetajatele ja üldse kõigile, et tehisintellekti kohta õppida.

Janika L.

Arte Gümnaasium

Väga meeldiv ja kompetentne koolitaja, vajalik teema. Lähenemine õpetaja vaatest, õpetajat mõistev suhtumine.

Eneli Š.

Arte Gümnaasium

Mulle meeldis hea struktuur, taustainfo avamine, praktilised harjutused. Koolitaja on väga hea
eneseväljendusega, paneb kuulama

Haridus- ja Noorteamet
Tallinn

Sain oma töös ja igapäevases elus kasutamiseks juurde uue vajaliku abivahendi.

Haridus- ja Noorteamet
Tallinn

Uued huvitavad faktid Chat GPT olemusest. Koolitaja oli huvitav, kõneles hästi, ilmsekalt, teadis fakte,
oli ise huviline.

Haridus- ja Noorteamet
Tallinn

Meeldis koolitaja poolne põhjalik ülevaade teemast (niipalju kui lühikese aja jooksul võimalik oli).
Meeldis ka see, et sai ka ise praktiliselt läbi proovida.

Haridus- ja Noorteamet
Tallinn

Koolitus andis väga hea ülevaate Chat GPT ajaloost, arengutest ja võimalustest seda kasutada.

Haridus- ja Noorteamet
Tartu

Väga kasulik ja praktiline koolitus, koolitaja rääkis väga kaasahaaravalt ja avas ChatGPT ajalugu, tausta ja olemust väga selgelt.

Haridus- ja Noorteamet
Tartu

Koolitusel sain piisavalt teavet Chat GPT kasutusvõimaluste kohta. Räägitu näitlikustatud ja küsimustele sain ammendavad vastused.

Haridus- ja Noorteamet
Tartu

Koolitaja oli teemas väga pädev. Ise sai koolituse käigus kaasa teha, proovida. Küsimustele olid
koolitaja poolt lihtsad, arusaadavad ja ammendavad vastused. Huvitav teema, mida saab oma töös kasutada.

Haridus- ja Noorteamet
Tartu

Meeldis, et koolitaja rääkis lihtsas keeles, andis palju selgitusi ja koolitusel oli praktiline osa, kus sa koheselt läbi proovida võimalusi koos koolitaja selgitustega.

Haridus- ja Noorteamet
Tartu

Teema oli uus ja huvitav, koolitaja esitas teemat lihtsalt ning selgelt. Ajapiirang ei rõhunud, osalejatel oli võimalus küsida ja omal käel katsetada.

Haridus- ja Noorteamet
Tartu

Tegime praktiliselt läbi, samal ajal arutelu pidades ning et saime täpseid suuniseid, kuidas promte genereerida, et kõige parem tulemus tuleks.

Haridus- ja Noorteamet
Tartu

Koolitaja oli arvestanud koolituse sihtrühmaga ning valinud teemakohased ülesanded. Avardas
võimalusi klientidele ja koostööpartneritele soovituste andmisel.

Haridus- ja Noorteamet
Tartu

The broad possibilities to make the lessons more interactive and engaging. The possibility it opens for analytical and critical thinking of the students, as we will not just take what the present as on creation, but we will ask them to make use of the knowledge in practical ways, to explain how they understand one or another aspect, etc.

Tallinn European School

Use AI to help you with menial tasks and free up your time and energy to solve complex issues. It is every developing and here to stay so we might as well make the best of it. And also teach our students to use it in an appropriate way.

Tallinn European School

Schools will have to work out their own policy for AI/ChatGPT usage. Teachers have to have an up to date knowledge about the different technological achievements, so that they can assess their students’ knowledge professionally and objectively.

Tallinn European School

I appreciated your ideas after the training summarising what we could take away from the the AI and the idea of the eventual benefit we could get from reorganizing the teaching process according to the reality we are facing to. Thank you!

Tallinn European School

Good introduction to Chat GPT, thoughts about privacy issues and ideas about automated text creation

Tallinn European School

Ideas to work with, for me personally, for optimising a part of my tasks (just an idea, to check if it will work for me) and for the class work (have fun or get ideas, to check before as well).

Tallinn European School

The history of AI and understanding how the code and the levels of AI. I also appreciated the practical aspect and it opend my eyes to a variety of use of chat GPT.

Tallinn European School

That Chat GPT is nothing to be afraid of and that we can use it as a tool to make our lives as teachers easier.

Tallinn European School

Võta Meiega Ühendust

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi